A Webáruház megszünt  
     
  FLEXO NYOMTATÁS
 
  CIMKEGYÁRTÁS
 
  CSOMAGOLÁS
   
   
Kiváló minőségű, igényes élelmiszeripari csomagolócimkék és egyéb jelölőcimkék tekercses nyomtatása cmyk és direktszínekkel. Az elkészült tekercsek automata cimkéző berendezésekkel kompatibilisek.   Előregyártott mérlegcimkék a szabványoknak tökéletesen megfelelő méretekben, formákban. Egyedi cimkék áruházláncoknak, márkáknak. Az előregyártott cimkéket rendelje meg a webáruházban!   Széleskörű díszcsomagolóanyagok, tasakok gyártása és forgalmazása. Érdeklődjön egyedi emblémával vagy egyedi grafikával nyomott virágfóliáink, polipropilén és polietilén anyagaink iránt! Tervezés és gyártás!
         
  CÉGISMERTETŐ


A Harangpack Kft. elődje egy kis családi magánvállalkozás, amely 1982-ben alakult. Főleg reklámtáskák, ruhaneműk szitanyomtatásának köszönhette fejlődését. Mára egy nagy családi vállalkozássá nőtt.

2008-as évig fő profilunk a Flexo nyomtatás, mely kiterjed a polietilén, polipropilén, ezen belül pedig a biofol celofán nyomtatására. Nagy szerepet játszott fejlődésünkben a tagok magas szintű nyomdai képzettsége, amely lehetővé tette a csomagoló anyagok és csomagoló papírok minél korszerűbb nyomdatechnikával való gyártását. Terveink megvalósításához várjuk megrendelőinket, akik egy megbízható, stabil partnert keresnek.

A 2008-as év jelentős változást hozott a cégünk életében. Egy nagyobb beruházás követően elkezdtük a tekercses öntapadó címkék gyártását. Az első nyomda és kiszerelő gépünket 2008-ban vásároltuk. Tudatos piacpolitikánknak és szakmai felkészültségünknek köszönhetően gyors fejlődésnek indult a cég.
  Nagyon hamar nyilvánvaló lett, hogy a piaci igényeket nem fogjuk tudni egy géppel kiszolgálni, ezért 2009-ben megvásároltuk a második nyomdagépünket és további fejlesztési célokat tűztünk ki magunk elé. A sikeres piaci jelenlétnek köszönhetően tovább folytathattuk a céljaink megvalósítását. 2010-es évben megérkezett a második kiszerelő és egyben stancoló gépünk, melyen megtalálhatók a legfejlettebb technikai megoldások pl. (minden tekercselő tengelyen szervo hajtás, számítógép vezérlés, a beállítások letárolása,). Továbbá a rugalmasságunk és minőségünk növelése érdekében vásároltunk egy komplett formakészítő berendezést mely alkalmas a magasnyomó és egyben a flexo klisék előállítására. A gépi beruházások mellet a munkakörülmények javítását és fontos tényezőnek tartottuk, éppen ezért a teljes nyomóüzemet klímaberendezésekkel szereltük fel. A kellemes családias lékkör megteremtése elősegíti a dolgozóinkat a pontos precíz munkavégzéshez.

A stabil állandó minőség elengedhetetlen feltétele a minőség biztosítási rendszer felállítása, amely a cég indulásának első percétől kezdve működik. Az ISO 9001-es tanúsítvány megszerzésének megvalósulását 2010 10. 30-ig tervezzük. További céljaink: új üzemcsarnok építése és egy 3300mm-ter széles flexo és egyben ofszet gép vásárlása.

A legfontosabb számunkra a vevőink érdekeinek szemelőt tartása! Ennek érdekében mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb árérték kialakításával kiváló minőségű árúval, szolgáljuk ki partnereinket.
 
  ÉRDEKLŐDJÖN!
 
 
 
  TERMELÉS:
 
László Csaba
Termelési és kereskedelmi igazgató


Tel.: +36 70 627 4484
Fax.: +36 76 545 083
termeles@harangpack.hu

 
 
  TERMÉKEINK:
 
Bende Előd
Logisztika


Tel.: +36 20 581 4657
Tel.: +36 20 871 8882
Fax.: +36 76 545 083
ertekesites@harangpack.hu
  Projekt neve: Technológia fejlesztés a Harangpack Kft-nél
Projekt leírása: A Harangpack Kft. a pályázat keretében eszközparkja fejlesztése céljából beszerzett egy nagy teljesítményű tekercsvágó berendezést, illetve egy CW 50x70 kompakt rendszerű plüssös kidolgozó egységet.
Kedvezményezett: Harangpack Kft. (6041 Kerekegyháza, Dohány utca 17.)
Közreműködő Szervezet: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (1139 Budapest, Váci út 83.)


   Copyright: Harangpack Kft. A weboldalon szereplő tartalom a weboldal üzemeltetője a Harangpack Kft. kizárólagos tulajdona!